Hoe ga ik te werk

Ik begin met een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis, om te horen waar uw behoeftes liggen en hoe vaak en wanneer u gebruik wilt maken van mijn diensten.

Ik stel een plan op en verwerk hierin uw hulpvraag en daarbij het aantal uren. De afgesproken uren zijn bepalend voor de eindprijs.

Desgewenst ontvangt u digitaal een verslag van het verloop van de dag voor een meerprijs van € 10,-

Wanneer ik kom voor de hulpverlening dan tekent u de hulpovereenkomst voor akkoord.

Tussen de kennismaking en het daadwerkelijke bezoek hanteer ik een tijdsbestek van 14 dagen i.v.m. verwerken intake gegevens en planning, eerder is meegenomen!

Na de geleverde dienst(en) krijgt u een betalingsverzoek en u betaalt op de manier die u wilt vooraf aangegeven in het intake formulier.

U krijgt een formulier waarin u, als u zou willen, bevindingen kwijt kunt over de geleverde dienst(en) of deze eventueel voor herhaling vatbaar zijn.

Hulp op maat voor ouderen

Voor regio Spaarndam en omstreken
Senioren op Stelten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74169629

Disclaimer

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.

Contact

Adres: Baron van Fridaghstraat 3
2064 LH Spaarndam

Tel: 06-10404025

E-mail: sos@kpnmail.nl